Herbalife

Nu ştiu care a fost reacţia dvs. când aţi citit Herbalife, dar ştiu că poate fi de mai multe feluri, începând de la fascinant de încântat(ă), până la scârbit(ă) de aşa ceva. De ce? Pentru că oamenii sunt diferiţi, experienţele cu produsele acestei companii sunt diferite şi este normal ca părerile să fie diferite.

Cei care au o părere extraordinar de bună, ori sunt distribuitori Herbalife, ori au nişte rezultate extraordinare ei şi poate chiar mai mulţi membri în familie şi prieteni şi în plus care se şi menţin. Şi sunt mulţi aceştia.

Dar mai există şi cei la polul opus, care în primul rând nu cred ultima frază din paragraful anterior, poate pentru că au consumat produsele sau au persoane în cercul lor care au consumat produsele (sau ambele) şi poate că au fost rezultate, însă după oprirea consumului de produse Herbalife, lucrurile au revenit la starea iniţială sau chiar mai mult.

Bine-nţeles că undeva la mijloc sunt persoane care spun că n-au nevoie de Herbalife pentru că ei ştiu să mănânce sănătos şi/sau nu au nevoie/încredere în prafuri şi pastile şi culmea e că majoritatea dintre ei n-au nici măcar nu ştiu care e diferenţa dintre alimentaţie şi nutriţie, deoarece acestea nu sunt sinonime. Oricum, spuneam că sunt la mijloc deoarece deşi nu vor pentru ei aceste produse, n-au nimic împotriva lor sau a celor care le consumă.

Eu m-am instruit cu câţiva doctori nutriţionişti şi am înţeles care e treaba cu produsele acestea. În primul rând să ştiţi că nu sunt din staff-ul Herbalife şi acesta nu este un răspuns oficial al celor de la Herbalife, ci un răspuns al meu personal.

Produsele Herbalife sunt pe bază de plante, asta nu înseamnă neapărat 100% din plante. Dacă vrei vrei 100% natural înseamnă să mănânci efectiv fructe şi legume… efectiv plantele. Partea proastă e că nu găseşti plantele respective. Unele se află într-o anumită parte a globului, altele în altă parte. O să spuneţi că pot fi înlocuite cu plante regionale care au aceeaşi nutrienţi, dar nu prea se întâmplă acest lucru. De exemplu România este pe locul 1 în Europa la boli cardiovasculare şi nu e de mirare acest lucru având în vedere că nu avem ieşire la ocean să mâncăm peşte oceanic de mare adâncime în formă proaspătă. Odată ce transporţi un aliment la câteva zeci de mii de kilometri distanţă, trebuie să-i oferi condiţii speciale şi cu toate astea majoritatea nutrienţilor se vor pierde. Asta înseamnă că Omega 3 nu avem de unde să-l luăm decât din suplimenţi. Asta dacă vrem să avem o inimă sănătoasă.

Ca şi concluzie la ce am scris mai sus, produsele Herbalife sunt nişte suplimenţi pe bază de plante care aduc organismului ce nu prea ne luăm din alimentaţie. În plus de asta cu alimentaţia de azi… chiar nu prea avem şanse fără nişte suplimenţi de calitate. Herbalife mai are şi un shake care înlocuieşte o masă. După părerea mea, ar fi cel mai sănătos mic dejun posibil, deoarece shake-ul Formula 1 (dar şi batonul Formula 1) aduce toate elementele nutritive de bază. Şi hai să fim serioşi, cine mănâncă suficient de mult şi multe alimente încât să-şi aducă toţi aceşti nutrienţi? În general micul dejun constă în alimente de genul lactate, mezeluri, ceai şi pâine sau mai rău, în nişte covrigi sau pate cu brânză cu ceai. În afară că din astfel de alimente poţi primi margarină şi toxine, nici nu aduc toţi nutrienţii necesari.

Unele persoane vor spune că sunt produse de slăbire. Produsele Herbalife nu sunt produse de slăbit, sunt o alimentaţie sănătoasă, iar Formula 1 are multă nutriţie cu puţine calorii. Undeva sub 220 calorii per porţie. Dacă mănânci 2 Formula 1 şi o masă normală (în total 3 mese) şi adaugi şi alţi suplimenţi recomandaţi pentru a face o detoxifiere a organismului, atunci corpul îşi revine singur, deoarece rata metabolică va fi mare şi asta înseamnă arderi de calorii mari, însă aveţi astfel ocazia să aduceţi puţine calorii organismului. Aduceţi puţine calorii şi ardeţi mai multe, rezultă că o să slăbiţi. Şi având în vedere că vă aduceţi toate elementele nutritive de bază de care are nevoie organismul, înseamnă că veţi slăbi sănătos. Deci Herbalife nu sunt în sine produse de slăbit. În plus, Herbalife are şi un program de îngrăşare pentru cei care doresc să pună ceva kg pe ei.

Dar cunosc persoane care s-au îngrăşat după Herbalife. Este normal să te îngraşi dacă renunţi la o alimentaţie echilibrată, indiferent că ea se numeşte Herbalife sau altfel. Dacă înainte persoanele s-au îngrăşat datorită unei alimentaţii dezechilibrate, au slăbit sănătos, odată cu revenirea la vechile obiceiuri nesănătoase, organismul va reacţiona similar. Einstein chiar a dat o definiţie a nebuniei în legătură cu acest lucru: „Nebunia este să faci acelaşi lucru şi să aştepţi rezultate diferite”. În plus, Herbalife mai are un program de menţinere în care oamenii în general nu cred şi nu-l ţin, catalogându-l ca fiind un mod de a pune omul să mai cumpere produse Herbalife înccă vreo câteva luni.

Ce se poate întâmpla dacă voi consuma mai mult timp produsele Herbalife? Se poate întâmpla să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea. Deoarece din alimentaţia din piaţă nu ne putem lua toată nutriţia necesară, dacă suplimentăm cu Herbalife, aducem vitamine, mineral, proteine etc. de calitate. Vitaminele nu ne vindecă sau fac cine ştie ce chestii miraculoase, ci pur şi simplu oferă organismului ce are nevoie şi organismul îşi face singur treaba, deoarece corpul uman are şi proprietăţi de autovindecare. Oricum, dacă aveţi vreo boală, mergeţi la medic.

Cui recomand Herbalife? Tuturor care doresc să-şi îmbunătăţească sănătatea sau s-o menţină pe termen lung, celor care au nevoie de mai multă energie şi chiar celor care vor să-şi controleze greutatea. Produse Herbalife puteţi comanda de pe www.nutrienti.eu, însă înainte de a comanda, v-aş recomanda să sunaţi la unul dintre acele numere de telefon şi să vorbiţi cu un consultant pentru a concepe împreună cu acesta un program eficient pentru nevoie dumneavoastră.

Lasă un comentariu